Reacția lui Măruță la adresa lui Andrei Grigoriu, ucigașul de la „Românii au talent”

Mălina Andrei, 2 aprilie 2015, Ora 18:25

  • print
  • |
reactia-lui-maruta-la-adresa-lui-andrei-grigoriu-ucigasul-de-la-romanii-au-talent-46207-1.jpg

Cătălin Măruță a făcut o declarație bombă în direct despre Andrei Grigoriu, din cauza căruia fiica Irmei Uto și-a pierdut viața.

"La Românii au Talent ați văzut un bărbat părtaș la o crimă, a fost condamnat, a intrat la închisoare, dar nu și-a asumat fapta în fața publicului. A mințit la înscrierile în concurs și a mințit juriul. Deși orice om merită șansa la reabilitare, primul pas care această reabilitare este asumarea.

Pro TV regretă că l-a prezentat pe acest bărbat în condițiile minciunii sale foarte grave, iar, eu, Măruță, vreau din tot sufletul ca în emisiunea de azi să o îmbrățișez pe doamna Irma Uto, mama tinerei care și-a pierdut viața din cauza lui Andrei Grigoriu și a prietenului său. Vreau, în primul rând ca tată, apoi ca realizator TV, să îi cer iertare că l-a revăzut la Pro TV pe unul dintre oamenii care i-au făcut cel mai mare rău", a spus Maruță, potrivit wowbiz.ro.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou