Sarcina îi dă bătaie de cap Antoniei

Anca Bratu, 27 octombrie 2014, Ora 11:00

  • print
  • |
sarcina-ii-da-bataie-de-cap-antoniei-44074-1.jpg

A ajuns aproape în cel de-al treilea trimestru de sarcină, iar poftele îi cam dau de cap Antoniei. Invitată într-o emisiune TV, brunetă nu s-a putut abţine şi a început să mănânce struguri în direct.

Mai are trei luni până naşte, iar sarcina şi-a intrat deja în drepturi. Antonia are pofte, aşa că atunci când a văzut în faţa ei un platou plin cu struguri, nu s-a putut abţine. Invitată într-o emisiune TV, vedeta a început să mănânce în direct, cu zâmbetul pe buze.

Chiar dacă are aceste pofte, cântăreaţa nu a luat până acum prea mult în greutate. Aceasta s-a îngrăşat cinci kilograme, ceea ce nu este deloc mult pentru o femeie însărcinată în ultimul trimestru.

Nu şi-a schimbat garderoba

De când a rămas însărcinată, Antonia nu şi-a schimbat garderoba, dar a găsit o soluţie ingenioasă pentru a-şi adapta hainele la noile nevoi. Atunci când stă jos, aceasta oisi desface nasturii de la pantaloni sau fusta, pentru a se putea aşeza.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou