Sarcina îi dă bătaie de cap Antoniei

Anca Bratu, 27 octombrie 2014, Ora 11:00

  • print
  • |
sarcina-ii-da-bataie-de-cap-antoniei-44074-1.jpg

A ajuns aproape în cel de-al treilea trimestru de sarcină, iar poftele îi cam dau de cap Antoniei. Invitată într-o emisiune TV, brunetă nu s-a putut abţine şi a început să mănânce struguri în direct.

Mai are trei luni până naşte, iar sarcina şi-a intrat deja în drepturi. Antonia are pofte, aşa că atunci când a văzut în faţa ei un platou plin cu struguri, nu s-a putut abţine. Invitată într-o emisiune TV, vedeta a început să mănânce în direct, cu zâmbetul pe buze.

Chiar dacă are aceste pofte, cântăreaţa nu a luat până acum prea mult în greutate. Aceasta s-a îngrăşat cinci kilograme, ceea ce nu este deloc mult pentru o femeie însărcinată în ultimul trimestru.

Nu şi-a schimbat garderoba

De când a rămas însărcinată, Antonia nu şi-a schimbat garderoba, dar a găsit o soluţie ingenioasă pentru a-şi adapta hainele la noile nevoi. Atunci când stă jos, aceasta oisi desface nasturii de la pantaloni sau fusta, pentru a se putea aşeza.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou