Shakira, mamă pentru a doua oară

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 11:06

  • print
  • |
shakira-mama-pentru-a-doua-oara-45389-1.jpg

Celebra cântăreață, Shakira a adus pe lume cel de-al doilea copil din relația cu fotbalistul Gerard Piqué, un frățior pentru primul lor copil, Milan.

Joi seara, Shakira a născut prin cezariană la spitalul Quiron - Teknon, conform agențiilor internaționale de presă.

Shakira se internase de marți în clinica Chiron Tekon pentru a da naștere prin cezariană celui de-al doilea copil al său.

Conform dorinței Shakirei, echipa care a efectuat intervenția chirurgicală a fost formată numai din femei, singura excepție fiind specialistul în chirurgie plastică, al cărui rol este ca operația să nu lase o cicatrice inestetică pe corpul atât de admirat și fotografiat al mămicii.

Ca și în cazul nașterii primului fiu al cuplului, Milan, la 22 ianuarie 2013, pentru acest eveniment a fost rezervat un întreg etaj al spitalului, pentru a se asigura intimitatea dorită de celebra artistă.

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou