Shakira, mamă pentru a doua oară

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 11:06

  • print
  • |
shakira-mama-pentru-a-doua-oara-45389-1.jpg

Celebra cântăreață, Shakira a adus pe lume cel de-al doilea copil din relația cu fotbalistul Gerard Piqué, un frățior pentru primul lor copil, Milan.

Joi seara, Shakira a născut prin cezariană la spitalul Quiron - Teknon, conform agențiilor internaționale de presă.

Shakira se internase de marți în clinica Chiron Tekon pentru a da naștere prin cezariană celui de-al doilea copil al său.

Conform dorinței Shakirei, echipa care a efectuat intervenția chirurgicală a fost formată numai din femei, singura excepție fiind specialistul în chirurgie plastică, al cărui rol este ca operația să nu lase o cicatrice inestetică pe corpul atât de admirat și fotografiat al mămicii.

Ca și în cazul nașterii primului fiu al cuplului, Milan, la 22 ianuarie 2013, pentru acest eveniment a fost rezervat un întreg etaj al spitalului, pentru a se asigura intimitatea dorită de celebra artistă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou