Surpriză de proporții pentru fiica Anamariei Prodan

Anca Bratu, 8 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
surpriza-de-proportii-pentru-fiica-anamariei-prodan-43114-1.jpg

Anamaria Prodan are trei copii de care este tare mândră şi pe care îi iubeşte extrem de mult. Sexy impresara a pregătit o petrecere surpriză pentru Sarah, fiica sa cea mică, care a împlinit 14 ani.

Sarah este fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Fata a moştenit talentul tatălui său şi este de neoprit pe teren. A început sportul de mică şi este una dintre cele mai talentate jucătoare din generaţia sa. Atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi Anamaria Prodan o susţin să continue cu acest sport şi să îşi construiască o carieră de succes.

De ziua ei, Sarah a primit un tort în formă de minge de baschet şi a fost felicitată de toţi prietenii ei, dar şi de părinţi, sora şi frăţiorii ei: "La mulţi ani raza mea de soare! Te iubim enorm Sarah!", a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou