Traian Băsescu își distrează nepoțica

Şerban N. Ioan, 27 decembrie 2014, Ora 16:10

  • print
  • |
traian-basescu-isi-distreaza-nepotii-44941-1.jpg

Fostul preşedinte Traian Băsescu profită din plin de zilele de sărbătoare. Aşa cum a spus şi în ultima conferinţă de presă înainte de predarea mandatului de şef al statului, Băsescu şi-a intrat serios în rolul de bunic.

Împreună cu fiica Elenei Băsescu, Sofia Anais, fostul preşedinte pare că se distrează de minune. Traian Băsescu a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de Sofia, pe care a dus-o la săniuş.

Micuţei pare că îi place de minune în zăpadă. Într-una dintre fotografii, fiica Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu apare alături de bunica Maria, într-un peisaj de basm.

Nici Elena nu a stat departe de frig şi s-a bucurat, alături de părinţi, de Sofia şi de peisajul de iarnă care a lipsit de Crăciun. Pozele au fost publicate într-un album botezat "Un bunic tracţiune" de fostul preşedinte.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou