Vedetele care şi-au vopsit părul în culorile toamnei

Mirela Ene, 4 noiembrie 2014, Ora 11:39

  • print
  • |
vedetele-care-si-au-vopsit-parul-in-culorile-toamnei-44190-1.jpg

O dată cu venirea toamnei, câteva dintre vedetele noastre au simţit nevoie unei schimbări, iar cea mai potrivită li s-a părut schimbarea nuanţei părului, conform cu noile tendinţe în beauty.

Astfel, Valentina Pelinel, Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu, dar şi Gina Pistol şi Andreea Antonescu şi-au surprins fanii zilele acestea cu un look schimbat.

Valentina Pelinel s-a lăsat pe mâna specialiştilor de la clinica unde îşi face de obicei tratamentele faciale şi corporale care o menţin în formă şi nu a regretat. "Noul meu blond de toamnă: sandy blond", a scris Pelinel în dreptul fotografiilor de pe Facebook, iar fanii ei au apreciat schimbarea.

Andreea Raicu, la rândul ei, a adoptat o nuanţă castanie. "Fiecare zi e un prilej de schimbare. Eu mi-am schimbat culoarea părului. Tu?", a scris Andreea pe reţeaua de socializare.

Mihaela Rădulescu şi-a făcut la Monte Carlo şuviţe blonde pentru a avea un look fresh la întâlnirea pe care a avut-o cu Felix Baumgartner, cel care a sărit din spaţiu şi a coborât pe pământ depăşind viteza sunetului.. "Culoarea mea de toamnă, by Eric Zemmour-Monaco. Frate-miu zice că merge..." a scris ea pe Facebook.

Gina Pistol a renunţat la culoarea blondă a părului în favoarea unui şaten închis. Fosta vedetă Playboy a postat imaginea pe pagina ei de Facebook, alături de mesajul ''Schimbarea la păr by Cristina Trohani''. Reacţiile admiratorilor nu au întârziat să apară au convins-o că noul look i se potriveşte de minune.

Şi Andreea Antonescu a decis să este timpul pentru o schimbare de imagine. În prima etapă, vedeta a renunţat la blond şi a încercat o nuanţă discretă de şaten. În cele mai recente fotografii postate chiar de ea pe internet, se poate vedea cu uşurinţă faptul că Andreea poartă în păr o nuanţă mai închisă din culoarea care a făcut-o celebră pe vremea când era membră a formaţiei "Andre".

 

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou