Vedetele fac vâlvă pe covorul roșu, FĂRĂ CHILOȚI

Mălina Andrei, 1 noiembrie 2014, Ora 15:12

  • print
  • |
vedetele-fac-valva-pe-covorul-rosu-fara-chiloti-44139-1.jpg

Foarte multe vedete internaționale au vrut să atragă privirile asupra lor cu orice preț și se pare că au reușit. Multe vedete din showbiz-ul mondial au dat dovadă de multă îndrăzneală și s-au afișat pe la evenimente importante, în ținute la care nu au purtat chiloți.

Aparițiile acestora fără lenjerie intimă au făcut înconjurul lumii.

Rita Ora - a purtat o rochie de culoare roșie, cu o crăpătură foarte adâncă pe unul dintre picioare la MTV Music Awards de la Inglewood, California. Pe sub ținută, apetisanta artistă nu a avut chiloți.

Beyonce - senzuala cântăreață americană a ales, la același eveniment menționat mai sus, o roșie de culoare roșie, din dantelă, transparentă pe părți, astfel că nu și-a pus lenjerie intimă pentru a nu strica imaginea d ansamblu.

Rumer Willis - una dintre fiicele celebrului cuplu de actori Demi Moore-Bruce Willis a venit la gala Elle de la New York cu o rochie mai mult decât provocatoare.Aceasta era tăiată foarte adânc pe o parte, lăsând să se vadă ă nu purta lenjerie intimă.

Joanna Krupa - a fost o apariție mai mult decât incendiară la un eveniment monden care s-a desfășurat la Hollywood. Nu a avut nici chiloți, nici sutien pe sub rochia de culoare neagră și nude, lăsând la vedere mai mult decât s-ar fi așteptat cineva.

Lady Victoria Hervey - pentru o gală care a avut loc la Beverly Hills, a doptat o rochie de culoare neagră și nude, care abia îi acoperea zonele intime.

Iggy Azalea - La MTV European Music Awards 2013, care a avut loc la Amsterdam, Olanda, a venit cu o rochie atât de adânc crăpată pe un picior că aroape că i s-a văzut "păsărica".

Gwyneth Paltrow - a fost o aparție mai mult decât incitană la premiera filmului "Iron Man 3", de la El Capitan Theatre din Hollywood. A avut o rochie transparentă pe părți, care i-a lăsat la vedere trupul.

Heidi Klum - și ea a ales o ținutyă pe sub care nu a purtat nici chiloți, nici sutien la cea de-a 85-a ediție a premiilor Oscar. Rochia aurie și transparentă a atras privirile ca un magnet.

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou