Vedetele fac vâlvă pe covorul roșu, FĂRĂ CHILOȚI

Mălina Andrei, 1 noiembrie 2014, Ora 15:12

  • print
  • |
vedetele-fac-valva-pe-covorul-rosu-fara-chiloti-44139-1.jpg

Foarte multe vedete internaționale au vrut să atragă privirile asupra lor cu orice preț și se pare că au reușit. Multe vedete din showbiz-ul mondial au dat dovadă de multă îndrăzneală și s-au afișat pe la evenimente importante, în ținute la care nu au purtat chiloți.

Aparițiile acestora fără lenjerie intimă au făcut înconjurul lumii.

Rita Ora - a purtat o rochie de culoare roșie, cu o crăpătură foarte adâncă pe unul dintre picioare la MTV Music Awards de la Inglewood, California. Pe sub ținută, apetisanta artistă nu a avut chiloți.

Beyonce - senzuala cântăreață americană a ales, la același eveniment menționat mai sus, o roșie de culoare roșie, din dantelă, transparentă pe părți, astfel că nu și-a pus lenjerie intimă pentru a nu strica imaginea d ansamblu.

Rumer Willis - una dintre fiicele celebrului cuplu de actori Demi Moore-Bruce Willis a venit la gala Elle de la New York cu o rochie mai mult decât provocatoare.Aceasta era tăiată foarte adânc pe o parte, lăsând să se vadă ă nu purta lenjerie intimă.

Joanna Krupa - a fost o apariție mai mult decât incendiară la un eveniment monden care s-a desfășurat la Hollywood. Nu a avut nici chiloți, nici sutien pe sub rochia de culoare neagră și nude, lăsând la vedere mai mult decât s-ar fi așteptat cineva.

Lady Victoria Hervey - pentru o gală care a avut loc la Beverly Hills, a doptat o rochie de culoare neagră și nude, care abia îi acoperea zonele intime.

Iggy Azalea - La MTV European Music Awards 2013, care a avut loc la Amsterdam, Olanda, a venit cu o rochie atât de adânc crăpată pe un picior că aroape că i s-a văzut "păsărica".

Gwyneth Paltrow - a fost o aparție mai mult decât incitană la premiera filmului "Iron Man 3", de la El Capitan Theatre din Hollywood. A avut o rochie transparentă pe părți, care i-a lăsat la vedere trupul.

Heidi Klum - și ea a ales o ținutyă pe sub care nu a purtat nici chiloți, nici sutien la cea de-a 85-a ediție a premiilor Oscar. Rochia aurie și transparentă a atras privirile ca un magnet.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou