Budincă cu orez. Desertul care are grijă de silueta ta

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 15:11

  • print
  • |
budinca-cu-orez-desertul-care-are-grija-de-silueta-ta-45398-1.jpg

Budinca cu orez este o alternativă sănătoasă la clasicul orez cu lapte! Se face cu lapte de cocos în loc de lapte de vacă și este îndulcit cu sirop de agave sau arțar, ceea ce înseamnă că nu are niciun pic de zahăr.

  Ingrediente 

  • 1 ceașcă de lapte de cocos 
  • 1 ceașcă de orez fiert 
  • 1 lingură de agave sau sirop de arțar 
  • 1 praf de scorțișoară 


Preparare:
Pune laptele de cocos într-o oală mică. Amestecă cu o lingură de lemn pentru că partea solidă și cea lichidă din lapte să se combine. Lasă laptele, pe foc mic, până da în fiert.

Poți înlocui laptele de cocos și cu lapte de migdale

Adaugă mierea și amestecă până se dizolvă. Adaugă și orezul deja fiert și continuă să amesteci până când ingredientele se încorporează.

Lasă budinca să fiarbă 5-6 minute, la foc mic, că să nu se lipească. Când vezi că lichidul s-a absorbit în totalitate în orez, ia budinca de pe foc. Las-o să se răcească 5 minute, apoi pune-o în boluri. Presară deasupra un praf consistent descortisoara. Poftă bună!

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou