Adulter ministerial

Mihai Ghezea , 1 iulie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
adulter-ministerial-32092-1.jpg

Serile trecute, întâmplarea a făcut să fiu cu totul accidental martorul unei poveşti de amor înfiripată între un ministru al cabinetului Ponta şi o jună jurnalistă.

Până aici, nimic imoral. Doar că, făcând săpăturile junalistice de rigoare, aflu că ministrul respectiv este puţin căsătorit şi tatăl a doi copii. "Ei, şi ce, nu toţi bărbaţii procedăm la fel ?!" , ar spune unii... Cu siguranţă, da. Sau cel puţin încercăm. Dacă reuşim, suntem mândri şi satisfăcuţi, în caz contrar..."strugurii sunt acri".

Dar acest lucru este valabil până la un anumit nivel al societăţii. La ministrul în cauză, măsurile de precauţie ar fi trebuit să fie foarte ridicate, căci el, ministrul, nu riscă doar un divorţ, ci şi o destituire din funcţie. Şi nu numai!

S-a întrebat el, ministrul, cum de juna a acceptat să iasă într-un loc public unde se fumează la greu narghilea, s-a întrebat el, ministrul, dacă ea, juna, ştie că el este căsătorit şi are doi copii???... S-a întrebat el, ministrul, dacă juna a ieşit cu el din proprie iniţiativă sau dacă în spatele ei se află un bun scenarist???? Cu siguranţă, NU.

Şi dacă ar fi aşa?! El, ministrul, este cel care a ales locaţia respectivă, sau juna? Unde lucrează juna? S-a gândit că este un bărbat şarmant, cuceritor, cu mult succes la femei, şi a decis că joi, 27 iunie 2013, la ora 21, să cineze cu juna.

Încântat, a plecat din ministerul pe care îl gestionează, visând că va avea o noapte plină de iubire. Cina, ce-i drept, a fost plină de romantism. Au mâncat, au băut, au fumat narghilea, iar faza cea mai frumoasă a serii a fost scena în care ministrul o loveşte cu narghileaua pe jună, după care, cu aceeaşi narghilea, o mângâie în locul în care a lovit-o.

Aşa a început preludiul unui vis spulberat, dar şi un nou scandal sexual pe scena politicii dâmboviţene.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou