Best Dental

Capcana "Dan Diaconescu"

Mihai Ghezea , 16 ianuarie 2013, Ora 00:15

  • print
  • |
capcana-dan-diaconescu-1.jpg

Capcanele presei... Eu mă descurc cu ele. Dacă media o ia razna, mă supăr şi "plec" departe de toţi mogulii şi mogulaşii presei româneşti.

Observ că mulţi din jurul meu cad în capcanele presei. Citesc ziare, privesc la televizor, iau de bun şi dezbat sau mai corect, se ceartă până obosesc.

Energii importante o apucă pe drumuri înfundate şi unii ziarişti jubilează. Asta se întâmplă foarte des, ultimul exemplu de acest gen este legat de decesul lui Sergiu Nicolaescu. Nu vreau să trec în revistă gafele acestora. Eu nu împărtăşesc părerea că publicul din România s-a tabloidizat.

Este profund fals. El mestecă ce i se dă. Fiecare articol şi emisiune tv sunt urmate de zeci de comentarii. Urmărindu-le, mi-am întărit convingerea că românii sunt de calitate şi dezbat ce li se oferă. Din acest motiv şi din multe altele, consider că nu românii s-au vulgarizat, ci unii ziarişti, inculţi şi comozi. 

Pe mulţi dintre aceştia îi vedem seară de seară pe sticlă lingând ce le place lor cel mai mult. Mai nou a devenit o modă să te onoreze cu prezenţa Dan Diaconescu, care este plimbat ca şi ursul, din post în post. Toţi moderatorii îl curtează, îl pupă unde îi place lui cel mai mult, gâdilându-i orgoliul, doar doar vor scoate ceva nou de la el. Şi scot! Scot perle, pe care şi el, Diaconescu, ajunge să le creadă.

Acei moderatori nu fac altceva decât să-l ajute pe acest impostor caracalean să prostescă poporul cu televizorul. Spun acest lucru pentru simplul fapt că îl cunosc foarte bine, acesta dovedind în repetate rânduri că este un mare mincinos, ultimul exemplu fiind cu privatizarea Oltchimului.

Parlamentarii PP-DD încă nu sunt curtaţi de alte partide, dar în viitorul apropiat, voturile acestora vor fi valoroase sau chiar decisive pentru a se putea lua hotărâri importante, nicidecum pentru popor ci pentru ei, aleşii poporului. Iar el, caracaleanul cu televiziunea lui şi posturile prietene, vor manipula şi şantaja mai rău ca UDMR-ul. Pe româneşte, a înlocuit pe dracu cu tac'su.

Oare până când, public şi popor român, mai rezişti?!

 

EDITORIAL

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

  Săptămâna asta am stat din nou și am numărat nenorocirile. Ne-am uimit, ne-am întristat, am empatizat, ne-am îndurerat, am compătimit, ne-am indignat, ne-am revoltat (asta mai mult în sinea noastră) şi... cam atât. Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog. Din păcate, sunt absolut convins că şi ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou