Eduard Hellvig VIITORUL presedinte al ROMANIEI

Mihai Ghezea , 9 octombrie 2023, Ora 17:44

  • print
  • |
eduard-hellvig-viitorul-presedinte-al-romaniei-48021-1.jpeg

Eduard Hellvig VIITORUL presedinte al ROMANIEI

Pentru multi dintre noi,  demisia din functia de sef al SRI- ului, Eduard Hellvig a fost o surpriza de proportii. Asa cum ne place noua , romanilor , fiecare am venit cu propia noastra parere, buna sau rea, ne apartine. Am incercat sa gasesc o motivatie cat mai realista. Si am gasit-o. 

 El este alesul Licuriciului. Al sefului suprem. Toti decidentii se feresc sa spuna direct, ca vor merge pe liste comune la viitoarele alegeri. Am propus SUPREMILOR din PNL o strategie politica si nu numai, pentru a afla adevarul in legatura cu sondajele si viitoarele alegeri. Daca o acceptau si o puneau in practica, PSD-UL scadea in sondaje iar PNL-UL crestea ca PRASLEA CEL VOINIC.

 Supremii PNL-isti , la unison , au spus ca ,,VORBARETUL DE LA COTROCENI" are planurile lui si MARCEL CIOLACU va fi premier si dupa

alegeri iar Eduard Hellvig , candidatul comun, PNL si PSD pentru frunctia suprema in stat, viitor presedinte.

Acestea sunt socotelile care se fac acum, după analiza mea, în tabăra celor care astăzi se află la putere. Să nu uităm însă de a doua forţă politică pe care o dau astăzi sondajele de opinie: AUR. Deocamdată, partidul care se află în sondaje îi suflă în ceafă PSD-ului şi a depăşit de mult PNL-ul, încă nu şi-a desemnat candidatul la preşedinţie. 

Lucrurile nu sunt însă atât de simple precum par la prima vedere. Ciolacu premier, iar Hellwig preşedinte. Marele câştigător al alegerilor europarlamentare va fi, tot conform sondajelor, tot AUR care va avea suficienţi membri cât să formeze, împreunîă cu italienii lui Meloni şi reprezentanţii Slovaciei, unde de curând a câştigat alegerile un partid asemănător cu AUR de la noi, un grup partlamentar la UE. Astfel, AUR se va prezenta în alegeri, inclusive cu candidatul pe care îl vor susţine, drept un partid European. Licuriciul, cel mai probabil, conform informaţiilor noastre, îl doreşte pe Hellwig. Numai că SUA se confruntă acum cu o profundă criză internă, iar pe plan extern se află într-o situaţie ingrata, între Ucraina şi Israel, lovit recent de atacurile Hamas.

Şi, să nu mai neglijăm un aspect. Diana Şoşoacă stă incredibil de bine în sondaje.  Aproximativ 5 la sută. Iar electoratul senatoarei Şoşoacă va merge, sigur, către candidatul susţinut de AUR, care nu trebuie să fie neapărat George Simion, desi se află în procente umăr la umăr cu liderul PNL Nicolae Ciucă.

Socoteala de acasă a actualilor guvernanţi s-ar putea să nu se potrivească deloc cu cea din târg. Mai ales că târgul, după cum vedem, este în mare fierbere în ultima perioadă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou