Trădătorii sunteţi voi

Ziarul Atac, 24 iunie 2012, Ora 23:00

  • print
  • |
tradatorii-sunteti-voi-26681-1.jpg

Toamna se numără bobocii, iar vara trădătorii. Asta cel puţin o dată la patru ani, după alegeri. Funcţie de rezultatele obţinute după vot, candidaţii îi caută pe trădători, persoane pe care ei vor să le facă vinovate de scorul nemulţumitor obţinut la alegeri.

Bineînţeles că ai noştri politicieni de Bahlui nu fac excepţie de la această regulă.

Pe Daniel Oajdea se aude că l-ar fi trădat firmele de sondare, care i-au ascuns procentele reale, tocmai pentru a-i ciuguli toţi banii până în ultima zi de campanie. Pe Tudor Ciuhodaru l-au trădat "piticii", ăia pe care oameni cu multă şcoală, medici la un spital pe Bucium, ştiu mai bine cum să le spună. În acelaşi timp, pe Nicuşor Păduraru l-a trădat frunza. În unele picturi cu trpuri despuiate, frunza ascunde organele genitale. De aceea poate, Nicuşor Păduraru trebuia să-şi poarte frunza pe gură. Dacă tăcea, filozof rămânea şi poate lua şi mai multe voturi.

La fel stă treba şi cu candidaţii la CJ. Până şi ei au fost trădaţi. Petru Movilă a fost trădat de propriul orgoliu, care l-a orbit şi din cauza căruia nu a văzut că nu poate fi decât un perdant în această cursă, chiar şi cu sigla pedelistă vopsită într-un albastru spălăcit. Pe Constantin Simirad, de asemenea, l-a trădat partidul, struţo-cămila unepersită, dar şi vârsta cât şi imaginea ce i s-a erodat la maxim.

Unora nu le vine să creadă, dar până şi Gheorghe Nichita, primar ales cu un scor zdrobitor, se crede trădat. De membrii de partid, oameni de afaceri sau cine ştie ce primari de pe la capătul judeţului. Numai din cauza unor trădători a obţinut el un scor mai mic decât cel al lui Cristian Adomniţei, candidatul la CJ cu care a mers în tandem sub sigla USL. Poftim minte şi gândire...

Fără dorinţa de a fixa un diagnostic, în sensul patologic al cuvântului, se vede de la o poştă că treba asta cu trădarea şi trădătorii este boală grea fără leac, pe care politicienii o iau repede din cauză că sunt avizi de putere şi uită în secunda doi de adevăratele dureri ale muritorilor de rând.

De fapt, trădătorii sunteţi voi, stimaţi candidaţi!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou