O firmă a cumnatului lui Ponta, amendată pentru lucrările de la Comarnic

Mălina Andrei, 17 februarie 2015, Ora 14:38

  • print
  • |
o-firma-a-cumnatului-lui-ponta-amendata-pentru-lucrarile-de-la-comarnic-45637-1.jpg

Una dintre firmele cumnatului lui Victor Ponta a fost amendată de mai multe ori, pentru că nu s-a respectat termenul de finalizare a unui proiect.

Este vorba despre SC Grossman Engineering Group, care a executat proiectul privind extinderea reţelei de canalizare la Comarnic, care avea termen de finalizare anul 2014, însă lucrările s-au oprit, iar firma a fost amendată de mai multe ori.

Proiectul a început în anul 2012 şi trebuia terminat anul trecut, termenul de finalizare fiind prelungit întrucât lucrările nu sunt gata, după ce au fost oprite în decembrie 2014.

Proiectul a fost finațat cu fonduri europene de asocierea din care fac parte şi SC Hidro Prahova, firmă constituită de CJ Prahova, şi SC Grossman Engineering Group SRL, una din firmele lui Iulian Herţanu, informează Mediafax.

Potrivit primarului oraşului Comarnic, Dorian Botoacă, pe durata derulării contractului autorităţile locale au amendat de cel puţin şase ori firma Grossman Engineering Group SRL, pentru nerespectarea avizelor emise de primărie în derularea acestor lucrări.

Primarul a explicat că amenzile au fost date pentru faptul că, după ce au spart străzile, constructorii nu au adus carosabilul la starea iniţială.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou