Accident grav la "România Dansează"

Anca Bratu, 27 aprilie 2014, Ora 17:08

  • print
  • |
accident-grav-la-romania-danseaza-39621-1.jpg

Convinşi că juraţii vânează orice ezitare concurenții vor să aducă în faţa lor coregrafii complexe, executate excepţional, aşa că nu se dau în lături de la nimic.

Asta şi-au propus şi cele două trupe de majorete din competiţie, Cheers şi Cheerleaders, care au ales pentru duel scheme dificile, prize înalte şi salturi ameţitoare, cu care să îi dea gata pe juraţi. Din păcate pentru una dintre concurentele trupei Cheers, dansul din timpul semifinalei s-a sfârşit cu o accidentare.

Cu toate că atât ea, cât şi ceilalţi membri ai trupei au încercat să mascheze momentul, Connect-R a insistat ca fata să fie consultată de către medic, aşa că ambulanţa a sosit imediat.

Acesta nu a fost singurul moment tensionat, la antrenamente accidentându-se şi una dintre majoretele trupei Cheerleaders. Duelul dintre cele două trupe de majorete va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în cadrul primei semifinale „România Dansează".

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou