Andreea Mantea a stârnit gelozii aprinse

Anca Bratu, 3 martie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-mantea-a-starnit-gelozii-aprinse-38478-1.jpg

Face ce face şi Andreea Mantea cade din nou în mijlocul unui scandal. De această dată bruneta nu a fost direct implicată. Doi bărbaţi au ajuns să se ia la bătaie din cauza ei, ambii dorindu-şi să-i intre în graţii. Din fericire, totul s-a rezolvat repede.

Aflată în SUA unde filmează pentru noua ei emisiune, Andreea Mantea a reuşit doar să stârnească pasiuni nebănuite în rândul bărbaţilor. Tânăra a cucerit nu unul, ci mai mulţi masculi feroce, care au ajuns să se ia la bătaie pentru a capta atenţia brunetei.

De la o simplă ceartă, cine să iasă primul cu Andreea în oraş, totul s-a transformat într-o adevărată bătaie. Enervaţi că bruneta trebuie să aleagă pe unul dintre ei, pentru a-şi demonstra puterile, cei doi tineri au început să se ia la bătaie. Din fericire, Bogdan Vlădău a intervenit, asistând la întreaga scenă. Totul a fost aplanat înainte ca cei doi să apuce să-şi provoace răni fizice.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou