Andreea Mantea renunță la bărbații frumoși

Anca Bratu, 3 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-mantea-renunta-la-barbatii-frumosi-37962-1.jpg

Dezamăgită în dragoste de nenumărate ori, Andreea Mantea a învăţat că aspectul fizic nu mai primează în alegea unui partener de viaţă. Acum, bărbatul ideal trebuie să fie "puţin mai frumos ca dracu'".

Anul trecut a fost unul dezastruos din punct de vedere sentimental pentru Mantea. S-a despărţit de Ştefan Stan pentru că a fost înşelată, s-a împăcat şi s-a despărţit iar, reţeta fiind aplicată şi în cazul lui Gabi Badalau.

De data asta, bruneta vrea să pună mai mult preţ pe seriozitatea celui care îi va fi alături.

"Să fie devreme acasă. Să fie cu program fix, să nu mă mintă. Să fie puţin mai frumos decât dracul, ştii cum se zice. Nu mai pun preţ pe fizic de foarte mult timp. Nu că aş fi avut numai urâţi, să mă ierte Dumnezeu. Importante sunt calităţile sufleteşti, caracterul...", a mărtutisit bruneta la Antena Stars.

Ultimul iubit a jignit-o şi a umilit-o

Andreea Mantea şi Gabi Bădălau s-au cuplat în luna august a anului trecut, imediat după despărţirea vedetei Playboy de Ştefan Stan. Din păcate pentru ei, relaţia avea să dureze doar patru luni, amorezii spunându-şi "adio" în decembrie. Motivul? Unul de-a dreptul halucinant.

Totul a plecat de la o fotografie cu Ştefan Stan şi Vica Blochina împreună, trimisă de Andreea presei, sub formă de răzbunare. Simţind că bruneta încă mai are sentimente pentru fostul ei iubit, Bădălău a reacţionat într-un mod uluitor, trimiţându-i mai multe mesaje jignitoare. "Eşti o proastă şi o nebună!", "Eşti varză!", "Mă p*ș pe tine de nebună", "Vai de capul tău de c***ă!" - sunt câteva dintre mesajele trimise de Gabi Bădălău, în luna decembrie a anului trecut, Andreei Mantea.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou