Andreea Marin, mesaj emoţionant pentru sora ei

Anca Bratu, 28 aprilie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-marin-mesaj-emotionant-pentru-sora-ei-39653-1.jpg

Andreea Marin are parte zilele acestea de o reîntâlnire emoţionantă.

"Zâna" îşi petrece sfârşitul de săptămână alături de sora ei mai mică, venită în ţară de la mii de kilometri distanţă. Se pare că înainte de a demara turneul naţional cu proiectul ei "Preţuieşte viaţa", Andreea Marin a decis să-şi încarce bateriile cu energie pozitivă alături de familie.

Chiar dacă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, "Zâna" recunoaşte că nimic nu poate înlocui iubirea surorii ei, despre care spune că este sufletul ei pereche.

"Atunci când sunt cu tine, sunt din nou acasă, trăiesc din nou copilăria, iubirea necondiţionată, încrederea deplină, adevărata prietenie! Locuim la mii de kilometri astăzi una de alta, dar suntem surori şi sentimentul atât de puternic topeşte distanța... Sunt pur şi simplu fericită zilele astea alături de tine, suflet pereche! Te iubesc şi nimic nu mă bucură mai mult decât să ne vedem visul împlinit: copiii noştri, la fel de uniţi ca şi noi, zburdând fericiţi împreună!!!", a scris Andreea Marin pe o reţea de socializare.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou