Angelina Jolie s-a supus unei intervenții de extirpare a ovarelor

Mălina Andrei, 24 martie 2015, Ora 11:01

  • print
  • |
angelina-jolie-s-a-supus-unei-interventii-de-extirpare-a-ovarelor-46062-1.jpg

Actrița Angelina Jolie a anunțat marți că s-a supus unei operații preventive de extirpare a ovarelor și a trompelor Fallope de teamă să nu dezvolte cancer, relatează AFP.

Angelina Jolie a făcut acest anunț într-o scrisoare publicată de ziarul New York Times.

După ce a suportat şi o dublă mastectomie preventivă în urmă cu doi ani, pentru a-şi reduce riscul de a se îmbolnăvi de cancer, actriţa Angelina Jolie - care şi-a pierdut mama, bunica maternă şi o mătuşă din cauza acestei boli - a primit un apel telefonic din partea medicului ei, în urmă cu două săptămâni, care i-a comunicat rezultatele unui test sangvin.

Potrivit declaraţiilor vedetei hollywoodiene, publicate într-un editorial apărut marţi în The New York Times, medicul i-a spus actriţei că testul în cauză a dezvăluit prezenţa în organismul ei a unor markeri biologici care ar putea fi interpretaţi ca semnale ale unui cancer aflat într-un stadiu incipient.

"Am trecut prin ceea ce îmi imaginez că au trecut şi au simţit mii de alte femei", spune în acel articol Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani. "Mi-am spus mie însămi să rămân calmă, să fiu puternică, şi că nu am niciun motiv să cred că nu voi trăi suficient de mult pentru a-mi vedea copiii crescând şi pentru a-mi cunoaşte nepoţii".

Actrița a precizat că era pregătită de mult timp pentru această intervenție.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou