Asul din mânecă al Paulei Seling pentru Eurovision VIDEO

Anca Bratu, 29 aprilie 2014, Ora 11:47

  • print
  • |
asul-din-maneca-al-paulei-seling-pentru-eurovision-video-39678-1.jpg

Competiţia este al naibii de grea, însă Paula are o ambiţie de fier, o voce de excepţie, dar şi multă credinţă în Dumnezeu.

Ştie că nu este lucru de şagă, pentru că a mai urcat şi în urmă cu patru ani pe scena acestui concurs dificil. Vedeta s-a întors atunci acasă cu un lăudabil loc 3, iar de data aceasta pleacă la drum cu gândul de a-şi depăşi propriul record.

Când era doar o zgâtie, Paula Seling urmărea cu emoţie, din fotoliu, împreună cu părinţii săi, acest concurs.

"Mi-aduc aminte că încă din copilărie era un adevărat ritual, o adevărată sărbătoare, care exista la noi în casă când începea concursul Eurovision", ne-a dezvăluit solista, ieri, cu o zi înainte de a zbura spre Danemarca. Dar pentru că în CV-ul ei mai figurează o performanţă, locul al treilea, obţinut în 2010 cu piesa "Playing With Fire", tot în formula de doi, alături de Ovi (Ovidiu Cernăuţeanu), artista are duble emoţii, deoarece vrea să demonstreze că poate mai mult de atât.

S-a pus la punct cu toate, şi-a ales ţinuta, o rochie deosebită, a dat jos câteva kilograme la sala de sport şi a făcut repetiţii la greu cu medicul orelist Gabriela Duţescu.

Aceasta a învăţat-o pe solistă câteva şmecherii, mai exact cum anume să-şi folosească vocea, la aceleaşi standarde, în situaţii limită: "Anul acesta m-am pregătit foarte bine şi conştiincios. Apelez de câţiva ani la un terapeut vocal, la medicul Gabriela Duţescu, care îmi antrenează vocea. Mi-am depăşit limitele în această perioadă şi am făcut teste cu vocea mea. Adică, am cântat când eram pe punctul de a răci, am cântat în timp ce alergam pe bandă, am cântat în timp ce alergam în parc sau la sală. Mi-am antrenat glasul foarte bine. De asemenea, am făcut repetiţii în fiecare zi, câte două ore cu Ovi, şi câte două ore cu doctoriţa".

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou