"Bianca Drăguşanu e din plastic! Eu sunt mai sexy!"

Florentina Șerbănescu, 25 martie 2014, Ora 15:42

  • print
  • |
bianca-dragusanu-e-din-plastic-eu-sunt-mai-sexy-39054-1.jpg

ROMANII AU TALENT. Sexy Moroşanca a venit la Bucureşti şi vrea să ia locul divelor din showbiz. După ce a participat la un concurs de talente, Rodica Moroşanca vrea să dea lovitura în muzică şi nu numai.

ROMANII AU TALENT: Sexy Moroşanca îşi revendică un loc în lumea showbiz-ului. "Ce să mai vorbim de Oana Zăvoranu, de Andreea Raicu, de Biaca Drăguşanu? Nu sunt eu mai sexy decât ele? Alea sunt din plastic. Băieţi, uitaţi-vă aici, găsiţi tot ce vreţi! Din naştere sunt băiat, dar pe parcurs am simţit că nu. Pe la 7 ani am simţit asta, dar pe la 17 ani am descoperit mai mult că simptomele mele nu sunt de băiat. Sunt îndrăgostită de fotbalişti. Îmi plac bărbaţii! Îmi plac Adrian Cristea, Victor Slav... . Pentru 3000 de euro pe noapte mă pot căuta. Sunt vânzătoare de plăceri. Pe lângă faptul că sunt sexy, sunt o bună gospodină, o femeie de casă. Sunt şi foarte intelectuală. Citesc multe reviste. Am un iubit, dar sunt foarte pretenţioasă la bărbaţi. Actualul iubit, Gheorghiţă, m-a furat de la fostul", a spus cântăreaţa transsexual, astăzi, la "Acces direct".

Rodica Moroşanca a devenit cunoscută după apariţia sa de la Românii au talent, când a încercat, fără succes, să-l cucerească pe Smiley. Totuşi, travestitul a reuşit să se califice în faza următoare a show-ului, iar acum face turul televiziunilor.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou