Bijuteriile Monicăi Gabor, ascunse sub cotețul unui câine

Anca Bratu, 15 februarie 2014, Ora 10:25

  • print
  • |
bijuteriile-monicai-gabor-ascunse-sub-cotetul-unui-caine-38105-1.jpg

Poliţiştii i-au găsit bijuteriile Monicăi Gabor, cu ajutorul detectorului de metale, chiar în curtea hoţului, îngropate sub cotețul câinelui.

Monica Gabor a primit vestea cea mare. La doar patru zile de când a fost anunţat furtul şi alertate autorităţile,"tezaurul" său, format din bijuterii în valoare de 200.000 de euro, care-i fusese sustras din seiful bunei sale prietene, Mădălina, chiar de către fratele acesteia, a fost recuperat de către poliţiştii Secţiei 9 din Capitală.

Mica sa "comoară" a fost găsită cu ajutorul detectorului de metale la Valea Dragului (Giurgiu), acolo unde locuieşte Daniel Apostol, fratele Mădălinei, chiar sub coteţul lui Lucky, câinele făptaşului. În momentul în care poliţiştii au descins la adresa cu pricina, soţia hoţului a negat că ar avea cunoştinţă că bijuteriile au ar fost ascunse în casa sa.

Aflată în America, Monica a fost trezită din somn de un sms trimis chiar de fostul său soţ, Irinel Columbeanu, la care aceasta apelase imediat ce a aflat de furtul bijuteriilor, în care omul de afaceri i-a dat vestea cea bună.

Din păcate, cei 10.000 de euro pe care de asemenea îi dăduse la păstrare în seiful prietenei sale au dispărut odată cu făptaşul, care până aseară nu fusese găsit.

Majoritatea bijuteriilor furate îi fuseseră făcute cadou lui Moni de fostul său soţ, printre obiectele de preţ numărându-se şi câteva aparţinându-i micuţei Irina, fiica acestora.

Din "tezaur" făceau parte nu mai puţin de cinci inele din aur, două cu diamante, printre care şi cel de logodnă, unul cu perlă şi smaralde, verigheta, şase lănţişoare din aur, cu diamante, o pereche de cercei cu diamante, un colier tot cu diamante, dar şi şase ceasuri de lux, printre care un Rolex ediţie limitată, de 75.000 de euro.

În urma anchetei întreprinse de oamenii legii, a reieşit faptul că furtul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, în timp ce Mădălina era plecată din ţară. Fiul vitreg al lui Daniel Apostol, Manole Alexandru, a venit în noaptea aceea cu o maşină străină şi l-a luat pe hoţ din complexul în care locuieşte prietena Monicăi.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, fiul vitreg ţinea în mână o sacoşă tip cadou voluminoasă. La începutul lui februarie, Daniel Apostol şi cu Mariana, soţia lui, au plecat în Ungaria, unde au cheltuit 2.000 de euro, bani despre care el i-ar fi spus soţiei că i-a luat din seif, dar că reprezentau o plată a prestaţiei lui pentru anumite servicii aduse Mădălinei.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou