Brigitte Sfăt, AMENINȚATĂ cu MOARTEA chiar de ziua ei

Teo Popa, 8 februarie 2014, Ora 17:41

  • print
  • |
brigitte-sfat-amenintata-cu-moartea-chiar-de-ziua-ei-38024-1.jpg

Brigitte Sfăt, soția lui Ilie Năstase, a împlinit, vineri, 37 de ani, dar bucuria ei avea să se transforme în spaimă: a primit un mesaj tulburator pe telefon, prin care era amenințată, indirect, cu moartea.

Brigitte Sfăt a primit zeci de mesaje de "La mulți ani!", vineri, însă și un SMS care a șocat-o. Barbatul care o băgat-o în sperieți pe soție lui Nasty nu se află la primul astfel de gest, însă ceea ce a făcut vineri este de-a dreptul oribil.

"Suntem alături de domnul Năstase la ceas de grea încercare, acum când buna lui soţie a trecut la cele veşnice. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace", scrie în mesajul primit de Brigitte Sfăt pe telefon.

Brigitte Sfat a încercat să sune expeditorul, pentru a cere lămuriri, numai că la telefon nu i-a răspuns nimeni. "În loc de "La mulţi ani!", am primti acest mesaj. Nu ştiu cine e individul sau individa că nu răspunde la telefon când sun", a declarat Brigitte Sfat.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou