Ce șanse au Paula Seling și Ovi la EUROVISION 2014?

Anca Bratu, 17 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
ce-sanse-au-paula-seling-si-ovi-la-eurovision-2014-38143-1.jpg

Ovi şi Paula Seling sunt consideraţi adevăraţi maeştri în industria muzicală românească şi sunt foarte apreciaţi datorită participării lor la concursul Eurovision, din 2010, atunci când au obținut locul 3 la prestigiosul show.

Cei doi artişti au convingerea că piesa cu care vor participa anul acesta, MIRACLE, este una de senzaţie, şi vor obţine marele premiu la Copenhaga. Au în spate o echipă bine închegată, atât compoziţional, cât şi la nivel de management si PR, sunt talentaţi, pregătesc un show de scenă de zile mari, şi, mai mult de atât, au susţinere la nivel naţional şi internaţional.

Iată cu ce avantaje pornesc Ovi şi Paula Seling spre marea cursa a Eurovision-ului din acest an:

1. MIRACLE e scrisă de o echipă norvegiană, produsă de una daneză şi masterizată de cea mai tare echipă din Europa - Cutting Room, acolo unde a fost masterizată şi caştigatoarea 2012 - "Euphoria" by Loreen). Prin urmare. toţi aceşti oameni se vor implica în promovarea piesei, în zona Scandinaviei, pentru că e vorba de proiectul lor, care trebuie să obţină un loc foarte bun. Să nu uitam că Ovi are şi cetăţenie norvegiană, muzica lui este cunoscută în Norvegia, ceea ce reprezintă înca un avantaj pentru România, dat fiind faptul că gazda concursului în acest an este Danemarca, o țară nordică.

2.MIRACLE este o piesă construită conceptual, ce permite crearea unui show inedit. Este un mix între comercial şi artistic, reţeta perfectă pentru câştigarea Eurovision 2014. MIRACLE are un sound fresh şi modern, şi poate deveni un HIT internațional. Acest gen de piesă este în tendinţe în 2014, iar publicul scandinav îl "manâncă pe pâine".

3. Paula și Ovi au siguranţa interpretării, pe cele mai mari scenele ale lumii, au obținut în 2010 locul 3 pentru România, prin urmare au deja un capital de imagine şi mulţi susţinători europeni.

4. Paula şi Ovi au stăpânire de sine pe scenă, ceea ce conferă strălucire şi atitudine de star prestaţiei lor. În plus, live-ul lor este impecabil.

5. Un alt aspect demn de menţionat este faptul că Paula şi Ovi vorbesc fluent limba engleză ceea ce garantează că versurile sunt redate cu o dicţie impecabilă, sunt inteligenţi şi spontani, şi pot face faţă cu uşurinţă interviurilor jurnaliştilor străini, în urma promovării internaţionale.

Amândoi reprezintă o echipă , iar acest lucru conferă încrederea că pot reprezenta eficient România, fapt ce duce la îndeplinirea unei responsabilităţi imense.

Voi ce părere aveţi, vor reuşi Ovi şi Paula Seling să aducă marele trofeu al Eurovisionului din acest an?

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou