Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu amână cununia religioasă

Anca Bratu, 17 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cornelia-catanga-si-aurel-padureanu-amana-cununia-religioasa-38140-1.jpg

Proaspăt cununaţi civil, Aurelia Catanga şi Aurel Pădureanu au amânat ceremonia religioasă până după Paște.

Preotul a fost cel care i-a convins pe cei doi soţi să îşi amâne data în care trebuia să aibă loc cununia religioasă, explicându-le că aceasta cade fix în "săptămâna întunecată", când nu se fac nunţi sau botezuri.

Programată iniţial pentru 27 februarie, atât evenimentul religios cât şi petrecerea au fost reprogramate până după Paşte, deoarece este bine ştiut faptul că în perioada postului, de asemenea, nu se oficiază astfel de ceremonii.

Schimbarea datei îi va costa mii de euro atât pe miri, cât şi pe naşi. În timp ce aceştia din urmă trebuie să îşi schimbe biletele de avion cu care trebuiau să ajungă în ţară tocmai din America şi Canada, mireasa va fi nevoită să îşi păstreze silueta, pentru rochia creată special de Cătălin Botezatu.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou