Dana Săvuică, ironică la adresa Biancăi Drăguşanu

Anca Bratu, 17 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
dana-savuica-ironica-la-adresa-biancai-dragusanu-38144-1.jpg

Dana Săvuică a vrut să se bucure de vremea frumoasă, aşa că vineri a făcut o plimbare prin centrul Bucureştiului. În timp ce se afla la un semafor, vedeta l-a văzut pe actorul Mitică Popescu într-un autobuz.

Dana a împărtăşit povestea cu prietenii de pe Facebook şi a recunoscut că nu a fost surprinsă deloc şi că ar fi avut un şoc dacă vedea pe cineva gen Bianca Drăguşanu.

"Astăzi m-am hotărât sa iau o mica pauza de la birou. Am ieșit afară ca sa mă bucur de vreme și mi-am căutat un loc liniștit. Trecând prin Romană, oprind la semafor, m-am uitat la oamenii care stăteau în mașini. Mi-a atras atenția un profil cunoscut al unui bărbat ce stătea în picioare, lângă șoferul de autobuz. Era Mitică Popescu! Mi s-a părut atât de firesc acest lucru... nefiresc ar fi fost să fie Bianca Drăgușanu acolo, nu? Glumesc bineînțeles... să nu cumva să credeți că fac, Doamne ferește, vreo comparație. E o ironie care lasă un gust amar pentru tot ceea ce se promovează azi la tv", a scris Dana pe Facebook.

Blonda şi-a găsit într-un final un loc unde să se bucure de soare, dar şi de o mică plăcere vinovată.

"Locul unde mi-am petrecut 5 minute liniștite a fost în parc la Ateneul Român. Doar eu, câțiva îndrăgostiți și vreo 2 porumbei. Și da, acela e un Mc. Pe banca mea. Uneori, mănânc prostii. Dar mi-a mers la suflet și asta m-a făcut fericită. Ah, și mirosul zambilelor... care prevestea ușor un început timid de primăvară..", a completat Dana.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou