Delia dezvăluie secretul unui ten perfect

Anca Bratu, 24 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
delia-dezvaluie-secretul-unui-ten-perfect-38279-1.jpg

Delia este una dintre cele mai frumoase românce, cel puţin la nivelul feței. Conştientă de atuurile ei, artista a ştiut mereu să le pună în evidenţă. De fapt, în spatele acestor machiaje speciale se află o tânără cu care colaborează de ani buni.

Pe lângă faptul că moşteneşte frumuseţea de la mama ei, Delia are norocul de o genă bună care o ajută să se menţină în formă. În ceea ce priveşte tenul, cântăreaţă se poate declara încă o dată o norocoasă.

Faptul că nu apucă să doarmă decât câteva ore pe seară şi că mereu este nevoită să se machieze nu i-a dăunat deloc tenului. Chiar dacă are grijă de pielea ei şi foloseşte produse naturiste, în "spatele" machiajului perfect stă însă un make-up artist.

Ana Mironescu este tânăra în care Delia are încredere deplină. De câţiva ani, tânăra o însoţeşte la filmări, concerte şi emisiuni pentru a-i realiza machiaje de excepţie. Până acum i-a reuşit destul de bine, ţinând cont că Delia este întrebată zilnic de admiratori cine şi cum a machiat-o. Cântăreaţă este mândră de munca Anei, aşa că zilnic postează zeci de fotografii care o înfăţişează cu look-uri total diferite, însă care îi vin de minune.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou