Este sau nu anorexică Laura Cosoi?

Anca Bratu, 10 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
este-sau-nu-anorexica-laura-cosoi-38079-1.jpg

Laura Cosoi a ajuns în rândul vedetelor suspectate de anorexie, după ce şi-a postat câteva imagini pe Facebook, în care apare cu un aspect deloc sănătos. Frumoasa blondă a spus însă că totul este o aberaţie, însă nu a negat că uneori se înfometează.

Laura Cosoi i-a pus la colţ pe cei care o critică pentru că este prea slabă. Vedeta a explicat că nu are nicio problemă de sănătate. Ea a declarat că uneori ajunge să i se facă foarte foame, dar că rezolva situaţia cu o binemeritată pauză de masă.

"Îmi place starea de foame. Nu stau mult aşa, dar îmi place să-mi fie foame. Nu sunt anorexică, am poftă de mâncare şi mănânc destul de bine. Nici dacă eşti grasă nu e bine, atunci când slăbeşti nu e bine", a declarat Laura Cosoi.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou