Gala Premiilor Emmy 2013

Cristian Blănuţă, 23 septembrie 2013, Ora 20:31

  • print
  • |
gala-premiilor-emmy-2013-34401-1.jpg

Gala premiilor Emmy din acest an a fost dedicată fanilor stilului vintage - în special celor cu o înclinație pentru serialul "Mad Men".

Vedeta serialului "Mad Men", Elisabeth Moss, a arătat minunat într-o rochie în trend, alb cu negru, cu o fustă texturată îndrăzneț, ţinută pe care a completat-o cu bucle lejere și buze rosii.

De asemenea, colega ei de serial, Christina Hendricks, şi-a arătat şi ea formele celebre într-o rochie neagră, clasică.

Claire Danes a a fost şi ea apreciată pentru o rochie îndrăzneață Armani Prive.

O altă câştigătoare la capitolul vestimentaţie a fost Zooey Deschanel, care a arătat superb într-o rochie albastră semnată J Mendel.

January Jones și Kerry Washington au arătat şi ele parcă din altă epocă, în rochii spectaculoase din dantelă, în culori neutre.

Printre cel mai prost îmbrăcate vedete se numără actriţa Lena Dunham, din serialul "Girls", care a purtat o rochie  florală semnată Prada, care nu s-a potrivit deloc cu tatuajele care îi acopereă umerii.

Colega ei de serial, Zosia Mamet, nu a reușit nici ea să impresioneze criticii de modă, cu o rochie cu "pete", care a inclus un bust de piele foarte bizar.

La fel de enigmatică a fost alegerea lui Heidi Klum pentru o rochie cu paiete maro, care a reușit să o facă să arate un pic demodată.

Nici actriţa din Game of Thrones, Lena Headey, nu s-a remarcat pozitiv, cu o rochie neagră transparentă, care nu o avantaja.

Kaley Cuoco s-a situat şi ea sub aşteptări, cu o rochie care o făcea să pară palidă şi neinteresantă.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou