Greșeală majoră pentru Oana Roman

Anca Bratu, 28 aprilie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
greseala-majora-pentru-oana-roman-39651-1.jpg

Meseria de mămică a găsit-o puțin nepregătită pe Oana Roman, dacă e să luăm în considerare modul în care o culcă pe micuța Maria Izabela. După ce a publicat o poză cu fetița dormind, toate mamele i-au atras atenția asupra unui lucru foarte important.

Faptul că o culcă pe micuța Maria Izabela pe perna normală le-a isterizat pe mamele de pe Facebook, prietene cu Oana Roman. Toate au sfătuit-o pe tânăra mămică să nu își mai adoarmă fetița astfel, deoarece poziția inadecvată riscă să îi afecteze coloana micuței.

În al doilea rând, bebelușul nu se culcă pe spate până când reflexele lui nu sunt bine dezvoltate, deoarece riscă să regurgiteze și să se înece cu propria vomă.

"Buna dimineața! Eu am păpat și mai dorm un pic! Weekend frumos să aveți!", a scris Oana în dreptul imaginii cu micuța dormind pe pernă. "Fără pernuță!", "Oana, scoate-i perna! Se strâmbă coloana și e păcat! Ai o minunație de fetiță!", "Felicitări și evită cât mai mult perna dacă se poate până la vârsta de 2 anișori!", "Nu se culcă pe pernă și nici pe spate, se poate îneca cu laptele regurgitat!", i-au transmis mamele cu mai multă experiență.

Explicația Oanei, după aceste atenţionări, a fost una halucinantă. Mămica susţine că nu şi-a pus bebeluşul astfel decât pentru... poză. Adică, după ce spune ea, şi-a luat fetiţa din pătuţ, a pus-o pe pernă pentru a-i face poza, după care a dus-o înapoi în pătuţul ei. Toate astea în timp ce Maria Izabela dormea.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou