Gucci a deschis Săptămâna Modei la Milano cu haine din piele de piton

Dan Alexandru, 20 februarie 2014, Ora 12:51

  • print
  • |
gucci-a-deschis-saptamana-modei-la-milano-cu-haine-din-piele-de-piton-38220-1.jpg

Gucci a deschis săptămâna modei de la Milano cu o colecţie inspirată din anii 60. Directorul celebrei case italiene consideră că, prin noua linie de haine, Gucci începe să-şi revină după o perioadă dificilă.

Modelele îmbrăcate în rochii mini în culori pastelate, cu haine de blană moi şi cizme din piele de piton au defilat pe podium sub ochii a sute de spectatori.

Designerii Gucci spun despre colecţie că reprezinta eleganţa la cel mai înalt nivel. Dintre ţinutele prezentate nu au lipsit rochii brodate, care merg perfect la o petrecere de seară, trenchurile trei sferturi şi hainele din piele.

Prezentarea casei de modă Gucci a fost prima din cadrul săptămânei modei de la Milano. La eveniment participă designeri celebri în toată lumea.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou