Mădălina Ghenea, tot mai melancolică

Anca Bratu, 3 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
madalina-ghenea-tot-mai-melancolica-37961-1.jpg

Mădălina Ghenea pare să treacă printr-o perioadă foartea grea. De când se crede că a făcut întrerupere de sarcină, slătineanca e din ce în ce mai abătută.

Acum două săptămâni, Mădălina Ghenea şi iubitul ei, Michael Fassbender, erau fotografiaţi la ieşirea dintr-o clinică medicală. Tristă şi cu lacrimi în ochi, bruneta privea în gol şi nu a schiţat un zâmbet nici când a văzut camerele de luat vederi.

Presa de peste Ocean susţine că slătineanca ar fi făcut atunci o întrerupere de sarcină, iar acest lucru a distrus-o sufleteşte.

De altfel, şi ultimele ei postări de pe Facebook arată starea depresivă a acesteia. Acum o săptămână, ea şi-a schimbat imaginea de profil cu un pătrat negru, semn de doliu, iar ieri şi-a postat o pictură de Frida Kahlo. Imaginea înfăţişează o femeie superbă, încorsetată şi bătută în cuie.

Fanii de pe reţelele de socializare s-au grăbit să o încurajeze pe Ghenea şi să îi ofere sfaturi. Din păcate, asta nu pare să o facă să se simtă mai bine.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou