Maria Marinescu nu renunţă la fiţe nici cu soțul în închisoare

Anca Bratu, 24 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
maria-marinescu-nu-renunta-la-fite-nici-cu-sotul-in-inchisoare-38278-1.jpg

Radioasă şi zâmbitoare în vremurile când se afişa la braţul soţului, Maria Marinescu nu şi-a pierdut strălucirea nici de când Frank Colin este în spatele gratiilor! Obişnuită să trăiască în puf, bruneta ține cu dinţii de etichetă.

Îmbrăcată în haine de firmă şi accesorizată cu o poşetă şi pantofi de mii de euro, creatoarea de modă nu a pus luxul în cui nici în vremurile grele pe care le traversează.

În timp ce Frank Colin, bărbatul care a luat-o de soţie şi alături de care are un copil, îndură privaţiunile din detenţie, într-o închisoare din Franţa, după ce numele lui a apărut într-un dosar de trafic de droguri, Maria trăieşte în acelaşi lux cu care a fost mereu obişnuită.

Maria îşi ocupă timpul asemeni unei soţii lipsite de griji. Îmbrăcată mai ceva ca în cataloagele de modă, a defilat la mall şi s-a relaxat cu o sesiune de shopping. Când a venit vremea să plece spre casă, partenera de viaţă a lui Frank Colin a coborât în parcarea subterană. Nu a aşteptat însă prea mult. Ca la o comandă, o limuzină de lux condusă de şofer şi-a făcut apariţia şi Maria s-a făcut pe loc nevăzută.

Maria Marinescu şi omul de afaceri francez Frank Colin au avut o nuntă ca-n poveşti la Paris, în 2009, iar la sfârşitul anului 2010, au devenit părinţi. Fericirea conjugală şi paradisul domestic au fost însă serios zdruncinate în aprilie 2013, când afaceristul a fost reţinut la Paris, într-un dosar de trafic de droguri!

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou