Mazăre îl aduce pe „Suleyman Magnificul" la Mamaia

Anca Bratu, 3 februarie 2014, Ora 19:42

  • print
  • |
mazare-il-aduce-pe-suleyman-magnificul-la-mamaia-37983-1.jpg

Mazare are planuri mari pentru anul 2014. Actorul principal din «Suleyman Magnificul», Halit Ergenc, se află pe agenda primarului nonconformist.

Primarul a dezvăluit la prima şedinţă de Consiliu Local pe acest an că are de gând să fie Ştefan cel Mare, iar pe Ergenc vrea să-l costumeze în Baiazid. El este sigur că „Suleyman" va răspunde invitaţiei sale, pentru că acesta a părut încântat de idee.

„O să mă mai îmbrac în Ramses şi în Cezar", a specificat Mazăre, care se gândeşte deja la cât de tare va petrece la carnavalul din Mamaia.

Radu Mazăre a fost, de altfel, costumat în Suleyman Magnificul într-o paradă din vara trecută. A avut harem, a făcut spectacol şi a defilat în Mamaia îmbrăcat ca un sultan. „Iar Revelionul o să-l fac la Constanţa. O să avem Carnavalion, cu care alegorice care vor opri în patru intersecţii. O să iasă toată lumea în stradă!", a promis primarul.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou