Mircea Solcanu, TERORIZAT după SCANDALUL în care a intrat singur

Anca Bratu, 3 februarie 2014, Ora 18:04

  • print
  • |
mircea-solcanu-terorizat-dupa-scandalul-in-care-a-intrat-singur-37982-1.jpg

De când le-a urat pe Facebook părinţilor copilului ucis de maidanezi să-şi piardă şi celălalt fiu, Mircea Solcanu nu mai are pic de liniște.

Săptămâna trecută, prezentatorul „Poveştirilor de noapte" de la Acasă TV, a posta pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător la adresa familiei care și-a pierdut copilul într-un mod cumplit. Deși a şters imediat postarea, aceasta a avut un efect de bumerang.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil... şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză", scria Mircea Solcanu.

Revoltaţi, cei care au citit aceste lucruri oribile i-au trimis o avalanşă de mesaje de indignare şi de ameninţare.

Prezentatorul de la Acasă Tv şi-a cerut apoi scuze şi a avut probleme şi la serviciu: a fost trimis în concediu două săptămâni de şefi, care l-au ameninţat cu concedierea.

"M-am închis în casă, mi-e frică şi să mai merg pe stradă, am primit nenumărate ameninţări cu moartea. Mi-e frică să ies pe stradă", a mărturisit pentru Click! Mircea Solcanu. Semn că relaţiile cu colegii şi şefii s-au răcit, Mircea Solcanu nu a mai mers nici măcar la petrecerea de 16 ani a postului Acasa TV, care a avut loc sâmbătă seara, într-un club din Capitală.

Dacă la finalul celor două săptămâni de concediu şefii lui Solcanu vor decide că acesta trebuie concediat, prezentatorul s-a şi gândit la o alternativă.

„Ar putea să se întoarcă la Constanţa, oraşul natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază. El speră că nu se va întâmpla acest lucru şi că va reveni la emisiunea „Poveştiri de noapte de la Acasă", a povestit o sursă din apropierea prezentatorului TV.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou