Nicolas Cage alături de familie, într-un restaurant din Mamaia VIDEO

Anca Bratu, 16 februarie 2014, Ora 13:14

  • print
  • |
nicolas-cage-alaturi-de-familie-intr-un-restaurant-din-mamaia-video-38124-1.jpg

Celebrul actor american Nicolas Cage s-a relaxat pe litoralul românesc împreună cu soţia şi fiul său în vârstă de 9 ani. După ce s-au cazat la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia, întreaga familie a servit o masă copioasă la un restaurant din zonă. Duminică, Nicolas Cage va părăsi stațiunea de la malul mării.

Actorul a venit pe litoralul românesc însoţit de fiul lui şi cea de-a treia sa soţie, Alice Kim. Cei trei au ales să ia cina la un restaurant aflat pe malul lacului Siutghiol iar când a plecat Cage s-a dovedit a fi extrem de generos.

„A lăsat bacşiş, am fost mulţumiţi. Toată lumea era cu ochii şi privirea întoarsă spre masa domnului , deci a fost toată lumea încântată pregăteau hârtiuţe să ia autografe", a povestit Ana Răducan, ospătarul care l-a servit pe actor.

„S-a spus a venit Nicolas Cage, doreşte fructe de mare, cât mai puţin grase la grătar cu foarte puţine condimente. Toată familia a mâncat paella şi majoritatea fructelor la grătar şi un peşte, a mai servit un păstrăv", a afirmat bucătăreasa Dana Cuciorvă.

Nicolas Cage şi familia sa s-au cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din stațiune, acolo unde li s-a oferit apartamentul prezidenţial. Acesta este format din două living-uri, două dormitoare, două băi și un balcon cu vedere la mare. Apartamentul se închiriează cu sume cuprinse între 500 si 700 de euro pe noapte. Surse din cadrul hotelului spun însă că vedeta nu a plătit nimic, pentru că sejurul este un cadou din partea proprietarului.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou