Nicoleta Luciu pierde contract după contract

Anca Bratu, 24 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
nicoleta-luciu-pierde-contract-dupa-contract-38277-1.jpg

Invitată să participe la câteva evenimente mondene, pentru care ar fi primit o sumă frumoasă de bani, Nicoleta Luciu a fost nevoită să refuze. Motivul? Încă are faţa plină de bube şi nu vrea sub nicio formă să fie văzută de cineva în asemenea ipostază.

Începutul de an a fost unul dezastruos pentru Nicoleta Luciu, care s-a umplut de bube pe faţă, fără a avea vreo explicaţie medicală. În ciuda faptului că a bătut spitalele în lung şi în lat şi a folosit fel de fel de tratamente, pentru că tenul său să fie la fel ca înainte, Nicoleta Luciu are fata tumefiată şi nu prea iese în public.

Această problemă a făcut-o pe brunetă să piardă o grămadă de bani: "Stabilisem de ceva timp să vină la eveniment. Banii urma să îi primească aici. A anunţat însă pe ultima sută de metri că nu poate ajunge pentru că are grave probleme cu tenul şi nu poate să apară aşa în faţa presei. Am înţeles-o, mai ales că este un om extrem de serios, de punctual. Dacă a luat decizia de a nu veni, este clar că ceva grav se întâmplă. Ştiu că şi-a anulat şi alte job-uri din acelaşi motiv. Sper să se facă bine cât de curând", a declarat un organizator de eveniment, pentru Cancan, preferând să îşi păstreze anonimatul.

Astfel, dacă ţinem cont că Nicoleta încasează între 500 şi 1500 de euro pentru un eveniment, este lesne de înţeles că în ultima lună a pierdut câteva mii de euro.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou