Oscar 2014. Covorul roșu a fost udat de o furtună puternică

Dan Alexandru, 2 martie 2014, Ora 11:04

  • print
  • |
oscar-2014-covorul-rosu-a-fost-udat-de-o-furtuna-puternica-38454-1.jpg

Vremea nu ţine cu organizatorii ceremoniei de decernare a premiilor Oscar. Cu câteva ore înainte de eveniment, gazdele galei din Los Angeles fac eforturi pentru ca defilarea vedetelor pe covorul roşu să nu fie stricată de ploaia torenţială. Sudul Californiei este lovit de una dintre cele mai puternice furtuni din ultimii ani.

Organizatorii ceremoniei de decernare a premiilor Oscar au instalat un cort imens la intrarea în Teatrul Dolby din Los Angeles pentru a proteja de ploaia torenţială starurile. Celebrul covor roşu, lung de 150 de metri, a fost acoperit cu folii de plastic, însă chiar şi aşa, porţiuni mari sunt îmbibate cu apă.

„Suntem gata pentru orice s-ar întâmpla. Chiar dacă structura este sus sau jos, suntem gata", a spus unul dintre organizatori.

Ploaia a început la Los Angeles joia trecută şi, potrivit meteorologilor, se va opri doar cu puţin timp înainte de ceremonia premiilor Oscar.

Statul California a fost lovit de o furtună de puternică. Aproape o mie de locuinţe din regiunea oraşului Los Angeles au fost evacuate din cauza alunecărilor de teren, iar circulaţia pe mai multe şosele a fost blocată de inundaţii sau de noroiul adus de torenţii de apă. California a fost afectată în ultimele luni de secetă, iar specialiştii spun că nici măcar această ploaie nu va ameliora lipsa de apă.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou