Placebo, Bastille şi The National, la București

Dan Alexandru, 10 aprilie 2014, Ora 12:50

  • print
  • |
placebo-bastille-si-the-national-la-bucuresti-39353-1.jpg

Placebo, Bastille şi The National se numără printre trupele ce vor cânta la ediţia din 2014 a festivalului Summer Well, ce se desfăşoară pe 9 şi 10 august, pe Domeniul Ştirbey.

Trupelor Placebo, Bastille şi The National li se alătură John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chole Howl, Reptile Zouth şi Prides, informează site-ul oficial al evenimentului. După ediţia sold-out de anul trecut, Summer Well se întoarce în al doilea weekend din august pentru două zile de muzică, performance-uri şi tehnologii noi.

Abonamentele pentru festival vor costa 199 de lei şi vor putea fi găsite online. Doar în perioada 10 aprilie - 30 aprilie şi exclusiv în Orange shops, abonamentele vor putea fi cumpărate la un preţ promoţional: 159 de lei.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou