Prinţul William A FUGIT în vacanţă cu fosta iubită

Anca Bratu, 13 februarie 2014, Ora 12:32

  • print
  • |
printul-william-a-fugit-in-vacanta-cu-fosta-iubita-38094-1.jpg

Presa străină speculează faptul că prinţul William a mers în Spania, la vânătoare, cu Harry, fratele său, dar şi cu o fostă iubită, Jecca Craig (30 de ani), deşi putea să meargă în Caraibe, unde îşi petreceau vacanţa soţia sa, Kate, şi copilul lor, prinţul George.

Potrivit acesora, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, este supărată pe soțul său pentru că acesta nu a mers cu ea şi cu micuţul prinţ George în vacanţă, preferând să se relaxeze cu fratele său şi cu o altă femeie.

Oficial, prinţul William a motivat faptul că nu îşi petrece vacanţa alături de soţie şi copil în Caraibe deoarece trebuie să studieze pentru un curs de management agricol de zece săptămâni, pe care îl urmează la Universitatea Cambridge, însă, în această perioadă, a fost plecat la rându-i din Marea Britanie, fapt pentru care jurnaliştii străini cred că William şi frumoasa Kate se confruntă deja cu probleme în căsnicie.

Prinţul William a fost implicat într-o relaţie de scurtă durată cu Jecca, femeia alături de care își petrece acum vacanța, pe vremea când cei doi aveau 16 ani.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou