Radu Mazăre, cadou de neuitat pentru Tania Budi

Anca Bratu, 10 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
radu-mazare-cadou-de-neuitat-pentru-tania-budi-38076-1.jpg

Despre edilul Constanţei, Radu Mazăre, şi frumoasa Tania Budi s-a scris că ar fi trăit împreună o poveste de iubire. Cei doi însă neagă acest lucru şi spun că totul s-a limitat la o încercare fără succes a nonconformistului primar de a o cuceri pe blondă.

Cert este că ei au depăşit acel moment care a rămas o amintire amuzantă, iar, acum, sunt buni prieteni. Aşa că Radu Mazăre nu putea lipsi de la aniversarea celor 46 de ani ai Taniei.

Însă, cu gândul la episodul din Deltă, când a încercat să o cucerească pe vedetă, dar şi uşor atins în orgoliu masculin, Radu Mazăre i-a făcut Taniei un cadou cu tâlc: "Un pantalon de trening... ştie el de ce. Am fost în Delta. Era un flirt între noi, el încerca să nu mai am pantaloni. Să-i dau jos şi eu trăgeam de pantaloni în sus. Şi uite aşa a rămas...", a spus Tania.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou