Răzvan Ciobanu şi iubitul lui au fost naşi pentru prima dată

Anca Bratu, 24 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
razvan-ciobanu-si-iubitul-lui-au-fost-nasi-pentru-prima-data-38280-1.jpg

Răzvan Ciobanu şi iubitul lui, Adrian Perjovschi, trăiesc cel mai frumos moment din viaţa lor de cuplu, care este şi o premieră pentru Biserica românească: au devenit naşii unui băieţel superb. Cei doi bărbaţi au botezat, sâmbătă, băieţelul unor prieteni.

Extrem de emoţionat, designerul Răzvan Ciobanu a ţinut să împărtăşească împreună cu prietenii săi virtuali un moment special din viaţa lui şi a iubitului său, Adrian Perjovschi. Creatorul de modă le-a mărturisit fanilor săi că, astăzi, urmează să boteze copilul unor prietenei apropiaţi.
Designerul a recunoscut că este curios să vadă cum vor reaţiona preoţii când vor constata că micuţul urmează să aibă doi naşi.

"Dacă pe mine mă intrigă ideea ca mâine am să fiu naș... mă întreb cum se "vede" din pozitia fețelor bisericești :))). Oare or să mă stropeasca cu "aghiazma"? Mândru să am așa prieteni curajoși care și au ales 2 nași, care suntem pe persoana fizică :))), bărbați cu mintea liberă! Abia aștept să se facă dimineață", a scris Răzvan Ciobanu pe o reţea de socializare.

Se pare că cei doi "năşici" s-au pregătit până în cel mai mic detaliu pentru eveniment. Hîinuţele micuţului au fost create de Răzvan Ciobanu.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou