Smiley, “închiriat” pentru un majorat

Anca Bratu, 10 martie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
smiley-inchiriat-pentru-un-majorat-38757-1.jpg

Smiley a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit cu ocazia majoratului fiica unui afacerist din judeţul Gorj. Pentru că este o admiratoare declarată a artistului, tatăl sărbătoritei a achitat un onorariu colosal, pentru ca artistul să fie prezent la petrecerea fetei lui.

Ana Lemnaru, fiica omului de afaceri Călin Lemnaru, şi-a serbat recent majoratul, iar petrecerea de care a avut parte depăşeşte cu mult imaginaţia unui adolescent.

Sărbătorita şi-a chemat colegii şi prietenii la un restaurant situat pe Insuliţa din Târgu Jiu, care a fost concesionată de tatăl său. Invitaţii au fost uluiţi de fântânile cu ciocolată albă şi roz, de sculpturile din gheaţă sau de mesele pline cu dulciuri apetisante, dar şi de numărul unui magician.
Cireaşa de pe tortul de şase etaje a fost însă Smiley, artistul preferat al Anei Lemnaru, invitat să cânte special pentru ea.

Din câte se pare, interpretul percepe un tarif de 4.500 de euro pentru un concert de 45 de minute. Părinţii tinerei nu au făcut rabat, mai ales că astfel de răsfăţ nu este un obicei. Potrivit jurnaliştilor de la scandaldegorj.ro, Ana lucrează ca ospătar în unul din restaurantele familiei pentru a-şi câştiga banii de buzunar.

Culmea, cei mai mulţi merg apoi nu pe rochiţe şi petreceri, ci pe salvarea câinilor maidanezi dintr- un adăpost din zonă.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou