Ştefan Bănică jr şi Lavinia s-au iubit în patul lui Julio Iglesias

Anca Bratu, 28 aprilie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
stefan-banica-jr-si-lavinia-s-au-iubit-in-patul-lui-julio-iglesias-39649-1.jpg

Ştefan Bănică junior (46 de ani) şi-a dus iubita într-o minivacanţă de trei zile într-un loc pe care-l mai vizitase şi în urmă cu mai bine de 10 ani. Pentru 108 euro pe noapte, cei doi au fost cazaţi în acelaşi apartament în care a stat, în 2007, şi celebrul Julio Iglesias.

La cei 46 de ani, Ştefan Bănică junior obişnuieşte să îşi petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut, departe de Capitală, fie peste graniţă, fie undeva în sânul naturii. Doar are o iubită mult mai tânără, cu chef de viaţă.

Astfel că, de sărbători, Ştefan şi Lavinia Pârva au plecat pentru câteva zile într-o minivacanţă, la o pensiune situată la 15 kilometri de Sibiu, pe drumul care duce spre Păltiniş, cea mai înaltă staţiune din ţară. Actorul nu era străin de aceste locuri, pe care le mai vizitase şi în urmă cu mai bine de 10 ani, şi a considerat că un astfel de sejur este binevenit pentru amândoi.

De-a lungul timpului, pragul luxoasei pensiuni de cinci margarete a mai fost călcat şi de alte celebrităţi, printre care şi cunoscutul star internaţional Julio Iglesias.

Întâmplarea face ca Bănică şi partenera sa să se fi cazat în acelaşi apartament în care a dormit, în 2007, şi artistul spaniol şi care i-a costat, pe noapte, 108 euro. De altfel, numele celor doi artişti, în speţă cel al lui Iglesias şi cel al lui Bănică, se află şi în cartea de oaspeţi, unde ibericul şi românul nostru au dat câte un autograf şi şi-au scris impresiile despre pensiune.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou