Tania Budi, strâmtorată la pungă

Anca Bratu, 28 aprilie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
tania-budi-stramtorata-la-punga-39652-1.jpg

Tania Budi este fără doar şi poate una dintre cele mai frumoase femei din România.

Vedeta are mare grijă de aspectul său, dar nu plăteşte o avere pentru haine de firmă şi recunoaşte că-şi mai face cumpărăturile şi la magazinele second hand. Tania Budi este o femeie foarte calculată şi chibzuită. Este conştientă că este o femeie frumoasă, la care râvnesc foarte mulţi bărbaţi, aşa că are mare grijă de aspectul său.

Cu toate astea, Tania nu aruncă cu banii pe fereastră, aşa că este adepta hainelor obişnuite, nu a celor de marcă, chiar dacă este perosană publică şi buzunarul i-ar permite să se îmbrace după ultima modă. Mai mult decât atât, atunci când îşi doreşte ceva de la o frimă celebră, Tania preferă să meargă la un magazine second hand pentru a-şi achiziţiona haine şi accesorii, decât să plătească de trei ori preţul, în magazinele obişnuite.

"Nu sunt amatoare de brand-uri şi o să mă vedeţi doar ocazional purtând aşa ceva, pentru că am foarte puţine. Nu-mi iau nici măcar de la prietena mea care are un astfel de second-hand, de produse de marcă. Referitor la second-hand, recunosc că am unul de la care mi-am mai cumpărat, dar nu este aici, este la Londra. De acolo mi-am luat câteva lucruri foarte drăguţe", a declarat Tania Budi.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou