Vedeta din "Juno" a anunţat oficial că este lesbiană

Anca Bratu, 17 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
vedeta-din-juno-a-anuntat-oficial-ca-este-lesbiana-38141-1.jpg

Ellen Page, vedeta filmului "Juno", a anunţat că este lesbiană în faţa publicului, la un eveniment al organizaţiei Human Rights Campaign care a avut loc în Las Vegas.

Human Rights Campaign a postat informaţia pe contul de Twitter, relatează The Huffington Post.

Actriţă de 26 de ani a spus: "Sunt aici, astăzi, pentru că sunt gay. Şi poate că pot să fac ceva. Să-i ajut pe alţii să le fie mai uşor".

Actriţa a făcut declaraţia la o conferinţă organizată în scopul susţinerii tinerilor homosexuali. În discursul ei, Page a amintit despre presiunea unei vieţi duse sub lumina reflectoarelor şi despre preţul care trebuie plătit pentru celebritate.

"E ciudat, pentru că, iată-mă, sunt o actriţă care reprezintă, cel puţin în anumite sensuri, o industrie care impune standarde zdrobitoare peste noi toţi. Nu doar pe tineri... Standarde de frumuseţe, de succes, standardele unei vieţi mai bune. Standarde care, urăsc să recunosc, m-au afectat şi pe mine", a spus Ellen Page.

Actrița şi-a exprimat nemulţumirea faţă de stereotipurile legate de sexualitate şi a amintit câteva exemple de "curaj", între care şi fotbalistul american Michael Sam, care a recunoscut recent că este gay.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou