X-FACTOR a fost anulat

Anca Bratu, 8 februarie 2014, Ora 17:50

  • print
  • |
x-factor-a-fost-anulat-38025-1.jpg

Versiunea americană a show-ului "X FACTOR", creată de magnatul media britanic Simon Cowell, care era şi jurat în acest concurs muzical de talente, a fost anulată de televiziunea Fox, după trei sezoane, din cauza audienţelor scăzute înregistrate în ultimul timp, informează Reuters.

Reprezentanţii televiziunii americane Fox au anunţat, vineri, că vor renunţa la formatul "X FACTOR", după trei sezoane de difuzare a acestui show.

"X FACTOR" nu a reuşit să aibă acelaşi succes la public ca "American Idol", un alt concurs de talente creat de Simon Cowell şi care a ajuns la cel de-al 13-lea sezon la televiziunea Fox.

Finala sezonului al treilea al versiunii americane a "X FACTOR", care a fost difuzată pe Fox în luna decembrie, a reuşit să strângă doar 6,2 milioane de telespectatori, audienţa scăzând la jumătate faţă de finala primului sezon al acestui show.

Simon Cowell, în vârstă de 54 de ani, care prin prezenţa sa acerbă de pe micul ecran a ajutat la transformarea "American Idol" într-unul dintre cele mai importante show-uri difuzate în SUA, se va concentra pe versiunea britanică a "X Factor", care se confruntă de asemenea cu scăderea audienţei.

"Am trăit o perioadă fantastică în ultimii 12 ani, când m-am ocupat de 'X FACTOR' şi de 'American Idol'", a declarat Simon Cowell. "Şi în afară de faptul că am fost suficient de norocos să descopăr câteva talente uluitoare în timpul acestor show-uri, am fost incredibil de bine primit de telespectatorii americani (în cea mai mare parte a timpului!)", a mai spus acesta.

Odată cu anularea "X FACTORr" pe reţeaua americană Fox, magnatul media Simon Cowell va rămâne pentru moment fără niciun show pe piaţa de televiziune din SUA. Acest lucru se întâmplă pentru prima dată de la lansarea "American Idol", în 2002.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou