Best Dental

Mariana Moculescu indragostita de... sex

Ziarul Atac, 29 mai 2011, Ora 14:04

  • print
  • |
mariana-moculescu-indragostita-de-sex-3.jpg

Mariana Moculescu indragostita de... sex

In cursul saptamanii trecute, una dintre echipele nostre de paparazzi, aflata „In exercitiul functiunii" Intr-o zona centrala, ne-a anuntat ca la o terasa au observat-o pe Mariana Moculescu, aflata, se pare, „in tandreturi" cu un barbat. N-ar fi fost nimic extraordinar, daca nu s-ar fi batut cap in cap toate declaratiile sale din ultima vreme cu unele dezvaluiri venite fie din partea presei, fie a cunoscutilor sai. Astfel, desi fosta sotie si actuala colega de apartament a compozitorului Horia Moculescu declara, de curand, ca pe urmatorul sau barbat il va supune unui test al abstinentei timp de cel putin doua luni, presa tabloida dezvaluia, in urma cu cateva zile ca aceasta ar avea o relatie cu un jurnalist. Cum jurnalistul cu pricina nu seamana deloc cu personajul nostru, am fost curiosi sa vedem cine este acesta. Acesta a fost principala motivatie a faptului ca am urmarit-o pe fosta doamna Moculescu mai multe zile, la rand. Fotografiile pe care le puteti admira in aceasta pagina sunt rezultatul exclusiv al acestei pande.

Dupa o noapte istovitoare, cei doi iau micul dejun

Cine este partenerul Marianei Moculescu?


Catalin Silegeanu este director general al SC Hidroplasto SRL, din Botosani. Si unic actionar al firmei. Daca inainte firma se numea EUROS JAPAN AGENCY SRL, din momentul in care a contactat BesaGroup, Hidroplasto a devenit reprezentanta exclusiva in Romania a acestei multinationale.
Si totusi, Silegeanu a fost acuzat in perioada 2007-2008 ca a emis cecuri fara acoperire, ca foloseste o marca neinregistrata si ca isi atribuie reprezentarea grupului de firme BesaGroup fara a avea acest drept. Mai mult decat atat, unii dintre fostii sai angajati sustin ca, intr-un moment in care lucrurile nu prea mergeau, l-au imprumutat cu diverse sume de bani pe care acesta nu le-a mai restituit. Acestia s-au adresat chiar si BesaGroup, in incercarea de a-si recupera respectivele sume.

Fara sex, timp de doua luni


"Domnule, barbatii din ziua de astazi sunt niste animale. Viseaza numai sex si nimic altceva. Urmatorul barbat din viata mea va trebui sa treaca testul abstinentei. Daca reuseste sa stea langa mine doua luni fara sex inseamna ca ma vrea cu adevarat pentru ceea ce sunt, nu doar pentru trupul meu si clipe de placere. Sunt total dezamagita de relatia pe care am avut-o cu Cristi, asa ca acum sunt mai selectiva", declara, de curand, Mariana Moculescu. Daca a rabdat-o sufletul sa se tina de promisiune, nu avem de unde sa stim. Se pare, insa, ca nu.

Iata dovada! Click aici pentru a deschide inregistrarea video!


 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:41